5-6-7 april 2024 - IJsspeedway Heerenveen

Tickets

festivalbeilen classic en enduro grasbaanrace

pitalo schreef op donderdag 19 april 2012 om 18:46 uur

www.festivalbeilen.nl

Stichting Festival Beilen organiseert op koninginnedag 30 april 2012 voor de tweede maal het Koninginnefestival Beilen. Het festival van nu met de gemoedelijkheid van vroeger.

\'s Morgens is er een prachtige rondrit voor klassieke auto\'s en tractoren door het drentse landschap en \'s middags zullen de motoren gestart worden voor de grasbaanraces.

Aan de start verschijnen de lokale helden in de klassen jeugd 50/65 cc, brommers, off-road en classic klasse. Ook zal het 50cc classic grasbaanteam hun opwachting maken. Dit team rijdt op oude 50cc gebben / van veen kreidler, enpo, heja motoren. Deze klasse was met name zeer populair in de jaren \'60.

Wellicht kunt u het zich herinneren in deze tijd werden er in Beilen aan de grote drift ook wedstrijden verreden om de zilveren bromfiets. De oude tijden herleven dus in Beilen.

Het festival is gratis te bezoeken en voor jong en oud zijn er springkussens, rodeostier, muziek en nog veel meer. Kortom een leuke dag voor het hele gezin.





Wilt u dit spektakel eens meemaken kom dan op 30 april naar het evenemententerrein van Beilen. Het terrein is gelegen aan de hoefslag 20, tegenover de manege.



Reacties

pitalo schreef op donderdag 10 mei 2012 om 12:07 uur

het was weer druk rond de 2500 bezoekers!!
tot volgend jaar